Wie staat er achter de lens?

Daar staat Andrea Korstanje, al jaren geïnteresseerd in mode, fashion en fotografie. Dit alles begon met de keuze om in 2004 een opleiding tot kapster te volgen bij Le Marquis te Bergen op Zoom. Hier begon mijn gezonde drang om mensen mooi te maken, maar dat houdt natuurlijk niet op bij een goed kapsel alleen. 

Om een totaal pakket te kunnen bieden qua uiterlijke verzorging, heb ik in 2009 besloten om een visagie opleiding te gaan volgen in Middelburg. Bij de school van Mieke Petiet leerde ik de fijne kneepjes van de visagie. Van het aanbrengen van een neutrale make-up voor de mooiste dag van je leven, tot een extreme theatrale grime voor een voorstelling of fotoshoot.

Die fotoshoot, die zou het voor mij compleet maken. Het creëren van een prachtig model behoort reeds tot de mogelijkheden, nu slechts nog het vereeuwigen hiervan. Om ook deze laatste stap te realiseren ben ik in 2014 begonnen aan een basisopleiding fotografie bij de School voor fotografie in Breda. Na deze basisopleiding was mijn interesse extreem gewekt en heb ik besloten op de zelfde school, in 2016, mijn vakdiploma fotografie te behalen.

Naast het fotograferen van poserende modellen houd ik me ook graag bezig met andersoortige fotografie. Zo kocht ik in 2014 mijn eerste macro-lens, waardoor ook de minuscule schoonheden van de natuur mij niet ontgingen. Van modellen tot beestjes en van landschappen tot producten, zolang er een creatief uitgangspunt is, leg ik het vol passie vast op beeld.